Concert Groote of Nieuwe Kerk te Maassluis - 25 mei 1979
25 mei 1979 Concert - Jaap Kroonenburg (orgel) en de groep Scarabee uit Den Haag
1. J.S. Bach Toccata und Fuge in d (orgelsolo)
2.   a. Think about the people
  b. Swing low (solozang Erik Louwersheimer)
  c. Jerushalahem (solozang Wil Wijnants)
  d. Where are your miracles
3. A. Hollins Trumpet Minuet (orgelsolo)
4.   a. Sinnerman (solozang Wil en Erik)
  b. Motherless Child (solozang Gerrie Mulder)
  c. Day by day
  d. Bordersong (solozang Ronald Barends)
  e. Dark is the night
5. W. Rea Andante cantabile (orgelsolo)
  a. Heaven help us all (solozang Gerrie)
  b. Go down Mozes (solozang Erik)
  c. Battle of Jericho
  d. We are one in the spirit
  e. I believe (solozang Erik)
  f. Halleluja (solozang Gerrie en Erik)
6. J. Callaerts Toccata (orgelsolo)